Rakan Seperjuangan

Friday, September 30, 2011

Video: Pashmina and Earrings

Assalamualaikum..

huhu sape yang tak tido lagi ni?
hehe ape la budak nurul ni..da tengah2 malam baru nak update blog kan..
hari tu nurul ade post entry pasal hijab and earings dalam entry ni:
then theres a girl asking me how did i do the hijab
so, i made this video..


kali ni 1st time rasenya nurul pakai make up dalam video haha
tema make up, Rock Chic haha *banyak la kau merepek nurul!*
tiba2 je kan rajin pulak nak menconteng muka ^ ^
kadang2 segan jugak nak letak muka tak mandi dalam blog kan
skali skala nak melawa x pe kan huhu
tapi kantoi jugak aku pakai seluar tido =P
*silalah abaikan huahuahua*

actually yg ni laen daripada gambar entry sebelum ni..
sebab dalam entry tu nurul lilit je..
yang ni nurul tunjuk proper sikit yang cover bahagian dada

nurul nak buat the whole video style macam yang 
nurul buat intro tu sebenarnye..nampak menarik sket kan..
tapi kan nurul tak de assistant nak tolong jadi camera man..
maka letak je la atas meja dan tetap boring jugak jadi videonye haha
fokus pun lari haha gitar aku pulak yang difokusnye -___-"

konon nye nak edit gambar style lomo haha *jadi ke??*
saya budak baru blaja..guna photoshop pun tak reti ^ ^



buroknye aku gelak -____-"

meet my boyfriend, Ashton..import from Australia haha ^ ^

ok da penat cam whore haha =P

sebenarnye nak buat video tadi banyak pulak masalahnye..
maybe saiz video besar kot so bila nak edit tersekat2..
memang payah la nak agak kat mana nak cut ape semua..
pastu bila letak muzik tak boleh dengar pulak masa editing
so maen letak je la muzik ape2 pun tak kira la sesuai ke x..

sebab banyak sangat masalah so nurul tak letak ape2 caption
dari video pun nurul rasa korang boleh paham kot..
tapi kalau tak paham gak korang boleh tanya nurul..

27 comments:

nadiaazira said...

nice...thanks for sharing! =)

n.sakinah_adnan said...

salam nurul..... thanx for the sharing this vdeo.... =)

Ayun Ayunar said...

Sangat cantik n video sgt222 clear.. nurul record pakai pae yer?

Nurul dot..dot..dot said...

welcome dear ^ ^

Nurul dot..dot..dot said...

k.ayun..nurul guna DSLR canon 550D

Chikova_Araishii said...

bedarah hidung tgk lawa sgt budak nurul neh, hukhuk
tengs sgt btw,
mmg tgh carik tutorial ni untk konvo nanti :)

fyna said...

sukenyeeeeeeeeee! next vide makeup nk try pakai shawl macam ni =)

❤ Zulaika Nasir ❤ said...

nurul ! lain nampak muke kau ..
seriuss cantik ;D

nurul said...

nurul , siyes cantik !!!
pasni , wat tutorial make-up mcm tu la :)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cantik sgt..sesuai ngn kamu, 1st time dtg sini..dan akan dtg lain next time

kaizen said...

gitar xleh tggl tu... mmg kne dgn tema Rock Chic... hehehe

Nurul dot..dot..dot said...

Ika, aku pn pelik gak tgk gmbr2 ni..x mcm aku lgsg haha..power of make up, bdk slekeh mcm aku ni pn bleh nmpk lawa..

Nurul dot..dot..dot said...

Nurul: haha x bleh la buat tutorial make up..nurul x confident lg nk ajar org sbb nurul pn bkn reti sgt

Nurul dot..dot..dot said...

K.fyna: hehe ok..nnt nurul nk tgk^ ^

Nurul dot..dot..dot said...

Tq^ ^ jemput la dtg lg

Nurul dot..dot..dot said...

Kaizen: tbe2 plak ad laki kt sni haha.. Haruslah..gitar tu bf nurul hehe

nia said...

ha3 nurul2.. part last tu yg tak tahan tu kenyit2 mateeee awww jatuh cintaa.. comel to dak kecik nii ha3

Nurul dot..dot..dot said...

hehe tu la..mula nak try kenyit mata..pastu tak jadi..pastu tergelak..pastu cut!! ^ ^

kaizen said...

aik!? komen pon salah ke cik nurul yg kacak??

Anonymous said...

seriously nurul sgt2 cntik!!!
well hidop temerloh...;)

Nurul dot..dot..dot said...

yeah go temerloh!! hehe

MéuzAngelo™ XXIII said...

agak2 bile kite bleh deting? :p

Nurul dot..dot..dot said...

haha..pulak dah..ikut la bile2 nurul dating ngan Nisa ^ ^

Fatin Nor Syafiqah bt Zulkefli said...

salm kak nurul , tetibe malm ni nak tgk tuto hijab ,search tgk kak nurul punyer ,wahhh! serius cantek plus kemass ! btw ,kak nurul cantekk :)

Nurul dot..dot..dot said...

tak de la Fatin..nurul biase2 je..kalau tak mekap sama je macam mak cik mak cik haha ^ ^

♥nurul♥ said...

hai nurul.first time dtg sini.dr utube,hehe nice sgt tutorial ni. dh boleh try lepas ni:)

Nurul dot..dot..dot said...

nurul:: hai!! TQ sudi singgah sini ^ ^

Post a Comment