Rakan Seperjuangan

Saturday, August 27, 2011

Blog Day: 6 Favourite blogs

og DaAssalamualaikum..

hai adik2 kakak2 abang2 pakcik2 makcik2 ^ ^
bertemu lagi kita dalam rancangaaaaaannn...
Jom Usha Blog orang!!!
huhu hancur kalau aku jadi host rancangan kan hehe


ni ha nurul nak cerite ni..
nurul buat entry ni sempena nak meriahkan lagi Blog Day 2011
bersama penaja utama kita...Nuffnang!!!
*ooooyeaaaayyyhhh!!* haha

untuk tahu dengan lebih lanjut sila la klik bawah ni


huhu ok..1st of all nurul nak cakap time kasih bebanyak kat Nisa
sebab sudi mention nurul dalam entry die..
tak pasal2 je kat blog nurul meriah ramai orang 
datang walaupun tak raya pun lagi kuikuikui ^ ^

nurul dapat tau pasal blog day ni pun dari blog Nisa
so dalam entry special kali ni nurul nak share 6 blog yang selalu nurul singgah:


Nurul memang selalu singgah blog cik Nisa ni..orang kampung la katakan
sama2 dok Temerloh hehe..
nurul suka singgah blog die sebab blog die ade macam2..
plus, Nisa ni memang ade bakat jadi pengacara..
memang petah betul bercakap..



nurul suka sangat blog Kak Fyna ni sebab die ade banyak buat Tutorial
sesuai sangat untuk orang perempuan
banyak yang nurul blajar dari blog die..
plus, kak Fyna ni lawa sangat tau ^ ^

nurul follow blog ni sebab blog ni selalu je buat announcement bila 
ade barang free (freebies)..sample..voucher..sales or events..
da banyak da barang free and voucher yang nurul dapat
dengan follow blog ni ^ ^
yang paling best nurul penah dapat, voucher facial daripada 
Facial First yang bernilai RM250..mana mau dapat woo hehe
so ape lagi..jom follow blog ni!!



blog ni baru je start..even group community ni pun baru je lagi ditubuhkan..
blog ni mengandungi info2 berguna untuk para muslimah..



suka gilerr unnie ni ^ ^ neomu kyeopta!!
hehe nurul follow blog die sebab die comei sangat..
for someone yang giler korea..kak Ailyl ni memang nampak macam awek korea kan?



ni blog senior nurul..students architecture gak..baru grad diploma kat UTM KL
power die ni..sempat keje ngan Hijjas Kasturi Associates lagi tu..
other than architecture, Hakym ni power gak dalam photography..
berbekalkan gadget Sony Alpha die yang sangat banyak,
banyak gambar2 lawa yang die amik..
mostly die upload kat photolog die ni..cuba la tengok hasil kerja die
kalau nak upah die amik gambar untuk wedding pun boleh ^ ^


ok thats it..
6 blog favourite yang nurul hehe ^ ^
jemput la singgah blog mereka ye!!




5 comments:

Nisa Kay said...

wahhh thanksss. ahhaha :D

Abang Zam said...

wah..belog saya takda
thanks :D

Fazira Abdullah said...

k.ailyl mmg cam korea..blog nisa kay pun best,LIKE............

Adila Saidi said...

selalu jugak baca blog nisa kay ^^

khalila ishak said...

best2 semua blog tu. ;)

Post a Comment